Työsuoritusten tarkastus urakan onnistumisen varmistamiseksi

Tarjoamme rakennuttajille, urakoitsijoille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille ammattitaitoista ja osaavaa tarkastusta työsuoritusten onnistumisen varmistamiseksi. Hyvin tehdyt suunnitelmat, tarjouspyyntö, tarjous, YSE 1998 ja muut urakkaan kuuluvat asiakirjat määrittelevät, millaisen työn olette tilanneet ja millainen lopputuloksen olisi pitänyt olla. Hyvin usein jälkitarkastus jää kokonaan suorittamatta, eikä urakan suorituksen tasosta ole tietoa.

 

 

Meillä on nyt uutuutena mahdollisuus tarkastaa erittäin helposti ja kustannustehokkaasti vaikeimmatkin paikat pienoiskopterin avulla. Lentoonlähtö onnistuu 15 minuutin sisällä kohteeseen saapumisesta. Sen kameralla voidaan ottaa 4K tasoista videokuvaa, joka on monta kertaa FullHD- kuvaa tarkempaa, jota voidaan analysoida rauhassa turvallisessa ympäristössä toimistossa. Lisäksi asiakas saa itselleen kaikki kuvausmateriaalin, jota voidaan käyttää myöhemmin.

 

 

Kopteri saavuttaa 150 metrin korkeuden ja sen avulla onnistuu esimerkiksi vesikatteen, piippujen, sadevesikourujen, syöksytorvien, parvekkeiden, julkisivusaumausten, julkisivumaalausten, ikkunoiden ja julkisivupellitysten tarkastaminen.