Asiantuntevaa kosteuskartoitusta ja -mittausta Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Kosteuskartoituksella pyritään selvittämään rakennuksen mahdolliset ongelmakohteet. Tämä tapahtuu joko pintakosteusosoittimella ja aistinvaraisesti tai pintoja rikkovilla menetelmillä (porareikämittaukset, näytepalamittaukset, rakenteen sisäiset kosteusmittaukset).

Kosteuskartoitus aloitetaan yleensä ainetta rikkomattomilla menetelmillä. Mahdollisia ongelmia löydettäessä tutkitaan materiaalin todellinen kosteuspitoisuus ainetta rikkovilla menetelmillä, kuten porareikämittauksilla, rakenteiden sisältä tehtävillä kosteusmittauksilla tai rakenneavauksilla. Näin kartoitettavalta alueelta saadaan luotettavat tulokset. Nämä mittaustavat luetaan jo kosteustekniseksi kuntotutkimukseksi. Mittaajalla täytyy siinä olla erittäin laaja tietämys mittausmenetelmistä ja -välineistä sekä rakennusfysiikasta. Tuloksia pitää myös osata tulkita oikealla tavoin.

Kosteuskartoitus voidaan suorittaa tietylle alueelle, koko rakennukseen tai jotain siltä väliltä. Sopiva toimintatapa on syytä päättää tapaus- ja asiakaskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kosteuskartoituksista!

kosteuskartoitus, Tampere Kosteuskartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy
Härmälänkatu 22 A 6, 33900 Tampere

Y-tunnus: 2409341-6
Puh: 0400 786 772

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.