Kosteustekninen kuntotutkimus Tampereella ja Pirkanmaan seudulla

Kosteustekninen kuntotutkimus on aiheellista silloin, kun on olemassa selvä epäilys kosteusvauriosta. Epäilys voi olla esimerkiksi haju, pinnalla olevat viitteet vauriosta tai tiedossa ollut vesivahinko.

Tutkimus aloitetaan rakenteiden, piirustuksien, fysikaalisten olosuhteiden ja ympäristön tutkimisella, joilla kartoitetaan riskipaikat rakennuksessa. Tämän tuloksena mittaukset ja rakenneavaukset voidaan keskittää oikeisiin paikkoihin. Tarvittaessa otetaan näytteitä ilmasta ja materiaaleista. Turhaan rakennusta ei kuitenkaan rikota. Teemme aina avauksia ja mittauksia vain tarkkaan harkituilta alueilta, joissa ongelma todennäköisesti on.

Tutkimuksen tuloksena saadaan tarkka kuva rakennuksen vaurioista ja syistä, jotka ovat aiheuttaneet vaurion tai vauriot. Tarvittaessa teemme tämän jälkeen korjaussuunnitelman ja valvomme korjaustyön alusta loppuun asti.

Teemme kosteustekniset kuntotutkimukset kattavasti Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Toimimme aina tehokkaasti kuluttamatta asiakkaiden rahoja toisarvoisiin tutkimuksiin tai mittauksiin.

Ota yhteyttä, kun kosteustekninen kuntotutkimus on tarpeen!

kosteustekninen kuntotutkimus Kosteustekninen kuntotutkimus

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy
Härmälänkatu 22 A 6, 33900 Tampere

Y-tunnus: 2409341-6
Puh: 0400 786 772

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.