Kosteustekninen kuntotutkimus Tampereella ja Pirkanmaan seudulla

Kosteustekninen kuntotutkimus on aiheellista silloin, kun on olemassa selvä epäilys kosteusvauriosta. Epäilys voi olla esimerkiksi haju, pinnalla olevat viitteet vauriosta tai tiedossa ollut vesivahinko.

Tutkimus aloitetaan rakenteiden, piirustuksien, fysikaalisten olosuhteiden ja ympäristön tutkimisella, joilla kartoitetaan riskipaikat rakennuksessa. Tämän tuloksena mittaukset ja rakenneavaukset voidaan keskittää oikeisiin paikkoihin. Tarvittaessa otetaan näytteitä ilmasta ja materiaaleista. Turhaan rakennusta ei kuitenkaan rikota. Teemme aina avauksia ja mittauksia vain tarkkaan harkituilta alueilta, joissa ongelma todennäköisesti on.

Tutkimuksen tuloksena saadaan tarkka kuva rakennuksen vaurioista ja syistä, jotka ovat aiheuttaneet vaurion tai vauriot. Tarvittaessa teemme tämän jälkeen korjaussuunnitelman ja valvomme korjaustyön alusta loppuun asti.

Teemme kosteustekniset kuntotutkimukset kattavasti Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Toimimme aina tehokkaasti kuluttamatta asiakkaiden rahoja toisarvoisiin tutkimuksiin tai mittauksiin.

Ota yhteyttä, kun kosteustekninen kuntotutkimus on tarpeen!

kosteustekninen kuntotutkimus

Kosteustekninen kuntotutkimus

Jätä yhteydenottopyyntö!