Lämpökuvausta kopterilla

Nyt uutuutena meillä on käytössä erittäin tarkalla lämpökameralla varustettu pienoiskopteri. Kopterin lämpökamerana on Flir Tau2. Kopteri voi nousta yli 150 metrin korkeuteen, joten sillä voidaan kuvata kohteet ulkopuolelta niin, että ylimääräiset heijastukset eivät vääristä tulosta. Näin käy jos korkealla olevaa kohdetta yritetään kuvata maasta käsin. Etenkin avaruuden taustasäteily häiritsee kuvausta. Kuvausohjeissa on lisäksi maininta, että kuvaus pitäisi suorittaa mahdollisimman kohtisuoraan kuvattavaan kohteeseen nähden.

Kuvattavat kohteet voivat olla esimerkiksi laajoja putki- tai sähkölinjoja, altaita, piippuja yms. (kunnat, sähköyhtiöt, vesiyhtiöt, lämpövoimalaitokset)

Rakennuksia kuvattaessa pääsemme kopterilla erittäin kustannustehokkaasti korkealla tai muuten hankalassa paikassa oleviin kohteisiin. Kopterilla voidaan lentää sisällä tai ulkona.

Kuvauksen tulokset ovat jälkikäteen analysoitavissa raportointiohjeiden mukaisesti.

Ihmisten etsintä- tai pelastusapua voimme tarjota viranomaisten pyyntöjen mukaan.

Esimerkiksi lemmikkieläinten etsintää voimme tarjota normaalia tuntilaskutusta vastaan.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy
Härmälänkatu 22 A 6, 33900 Tampere

Y-tunnus: 2409341-6
Puh: 0400 786 772

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Pirkanmaan Kiinteistö- ja Sisäilmatutkimus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.